Referenties

Gerda is heel professioneel en creëert een fijne, ontspannen sfeer in haar salon. Ik kom altijd helemaal tot rust tijdens de behandeling. Ook ben ik heel tevreden met hoe rustig mijn huid is geworden door de behandelingen en producten.

Kirsten

Voor mijn 40ste verjaardag kreeg ik een cadeaubon voor een behandeling bij Essenza. Dit beviel me zo goed dat ik inmiddels al 5 jaar iedere 6 weken een behandeling afspreek. De producten van Dermalogica werken echt super. Ik kwam 5 jaar geleden met nogal wat rode plekjes in mijn gezicht en daar is nu niets meer van te zien. Mijn huid is er echt door verbeterd.

Simone

Ik kijk er altijd weer naar uit om bijna 1,5 uur bij Gerda in de stoel te liggen. Het is niet alleen goed voor mijn huid maar ook erg fijn om even lekker de tijd voor mezelf te nemen en te relaxen.

Jacqueline

Zeker een aanrader! Professioneel en vakkundig met goede adviezen. Heerlijke producten van Dermalogica die meteen resultaat laten zien. Ook de gezichtsmassage is zeer aan te raden als je wilt ontspannen.

Vera

Gerda heeft een prettige manier van werken. Je huid voelt heerlijk na een behandeling bij haar. En na de afsluitende massage kan je er weer even tegen.

Frouwke

Het was een zeer aangename behandeling in een mooie lichte ruimte.  Na de behandeling door Gerda was mijn huid weer mooi zacht en glad. De producten van Dermalogica werken erg goed en voelen heerlijk aan. Ik heb alweer mijn volgende afspraak ingepland en producten voor thuis meegenomen.

Anke

I am extremely satisfied with my first (and certainly not last) visit here. Very friendly and professional service which allows you to escape and to relax. The very close location to a major bus stop is a big plus too!

Luba

De behandelingen vinden plaats in een hele mooie salon, zeer vakkundig uitgevoerd door Gerda. Je kunt er kiezen uit verschillende behandelingen die afgestemd worden op je wensen én je huid. Een aanrader om even 1,5 uur lekker te ontspannen!

Karin

Ik krijg regelmatig te horen dat ik er jong uitzie. En ongetwijfeld is dat mede dankzij de goede behandelingen bij Essenza. Ik laat me graag verwennen door Gerda, een vakvrouw en ook nog eens zeer vriendelijk.

Marij