Over Essenza

HET MOMENT DAT UW HUID VERANDERT. VOOR ALTIJD.

Ik ben Gerda Lenssinck, Dermalogica schoonheidsspecialist, en heb een praktijk aan huis in Eindhoven, in de wijk Woensel. Voor mijn klanten neem ik alle tijd om samen tot een optimaal resultaat te komen. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van de (over)gevoelige en rijpere huid.

Essenza Beauty & Wellness bestaat sinds 2009 en biedt professionele, onderscheidende gezichtsbehandelingen, gericht op huidverbetering voor zowel mannen als vrouwen, jongens als meisjes.

Een uitgebreid overzicht van het behandelaanbod kunt u vinden bij behandelingen.

Wilt u uw huid in een betere conditie brengen, een huidprobleem aanpakken, heerlijk ontspannen of gewoon het beste voor uw huid? In 4 stappen zal ik u begeleiden naar een gezonde, mooie en stralende huid.

Stap 1: Intake-gesprek en Huidanalyse

Als eerste beginnen we met een intake-gesprek waarbij ik zoveel mogelijk gegevens over uw huid ga verzamelen. Vervolgens ga ik de conditie van uw huid in beeld brengen met behulp van een Dermalogica FaceMapping huidanalyse. Hierbij wordt de huid in 6 zones verdeeld en wordt van elke zone afzonderlijk de conditie bekeken. Een goede huidanalyse is van groot belang om de conditie van uw huid te verbeteren.

Stap 2: Behandeling

We zijn nu zover dat we kunnen gaan starten met de behandeling. Dermalogica heeft diverse soorten behandelingen die volledig worden afgestemd op uw huid en wensen.

Stap 3: Productadvies

Na de behandeling krijgt u een eerlijk advies over de Dermalogica producten die u, voor het beste en mooiste resultaat, thuis kunt gaan gebruiken.

Stap 4: Onderhoud

Om de behaalde resultaten te behouden is het belangrijk dat u uw huid goed blijft verzorgen met de Dermalogica behandelingen en producten. Daarnaast raad ik u aan om eenmaal per 6 weken een behandeling te plannen.

Lees verder op mijn website over de behandelingen en producten en bepaal zelf of mijn werkwijze bij u past. Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

Hopelijk tot snel bij Essenza Beauty & Wellness.

Gerda Lenssinck-Staring