Behandelingen

Dermalogica’s gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en worden helemaal aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte. Dermalogica schoonheidsspecialist Gerda Lenssinck zal de behandeling bepalen aan de hand van een intakegesprek en een Face Mapping® huidanalyse. Hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat.

Face Mapping® huidanalyse | 10 minuten | gratis bij behandeling
Een revolutionaire huidanalyse ontwikkeld door het International Dermal Institute, exclusief voor Dermalogica. Uw huidconditie wordt in kaart gebracht door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te beoordelen. Deze analyse geeft inzicht in de conditie van de huid en eventuele onderliggende gezondheidsproblemen welke deze conditie wellicht beïnvloeden. Maar ook de invloeden van o.a. voeding, klimaat en stress worden duidelijker. Hierdoor krijgt u een volledig op maat gemaakt product- en behandeladvies gericht op uw specifieke huidcondities.

Basis gezichtsbehandeling | 60 minuten | € 67,50
Een doeltreffende Dermalogica gezichtsbehandeling voor een gezonde, frisse en perfect gehydrateerde huid. Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, dubbele gezichtsreiniging, dieptereiniging aangepast aan uw huidconditie, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmasker en ter afsluiting van de behandeling een verzorgende crème.

Totale gezichtsbehandeling | 75 minuten | € 76,50
De totale gezichtsbehandeling zorgt ervoor dat niet alleen uw huid perfect gereinigd, gevoed en gehydrateerd wordt, maar dat tevens de spanning in uw gezichtsspieren verminderd wordt door speciale massagetechnieken. Desgewenst worden uw wenkbrauwen bijgewerkt. Een complete behandeling met een heerlijk ontspannende massage van gezicht, nek en schouders. Beauty en wellness ten top!

Kalmerende gezichtsbehandeling | 75 minuten | € 76,50
Ideaal voor de (over)gevoelige, allergische, onrustige en hormonale huid. Kalmeert, beschermt optimaal en verhoogt de weerbaarheid door het inzetten van farmaceutische haver extracten. Zorgt voor vermindering van roodheid, irritatie, blaasjes, pukkeltjes en jeuk door het verbeteren van de huidbarrière. Deze behandeling is ook zeer geschikt bij couperose en rosacea.

Zuiverende gezichtsbehandeling | 75 minuten | € 76,50
Voorkomt, behandelt en vermindert ontstekingen en onzuiverheden. Perfect voor een schone, heldere en gave huid. Deze krachtige behandeling om acne te bestrijden geeft fantastische resultaten. We starten met een intensieve reiniging, gevolgd door een professionele exfoliatie om porieverstoppende dode huidcellen te verwijderen en doen extracties om de mee-eters en ontstekingen te verminderen. De applicatie van een kalmerend professioneel masker ontgift de huid, kalmeert en reduceert roodheid en irritatie. Een olievrije hydratatie sluit de behandeling af.

Anti-aging gezichtsbehandeling | 75 minuten | € 76,50
Zijn de tekenen van veroudering meer overheersend aan het worden op uw huid? Geef het dan een revitaliserende power boost met deze liftende anti-aging behandeling, speciaal ontwikkeld om de huid te verstevigen, gladder te maken, te voeden, te regenereren en om energie te geven. Krachtige vitamines en hydroxyzuren exfoliëren aan de oppervlakte en verfijnen de huid, terwijl energiegevende massagetechnieken spanning in de gezichtsspieren doen verminderen. De ultieme behandeling op het gebied van de vroegtijdig verouderde, rijpere en vermoeide huid met extra aandacht voor de oogcontouren.

Luxe gezichtsbehandeling | 90 minuten | € 90,-
De luxe gezichtsbehandeling is identiek aan de totale gezichtsbehandeling, maar wordt uitgebreid met het harsen van de bovenlip en een verzorgende en ontspannende handmassage voor een extra relax moment. De oogcontouren krijgen extra aandacht door het aanbrengen van een liftend oogmasker dat zwelling en donkere kringen vermindert. Een lip treatment verstevigt, hydrateert en herstelt de lippen en lipcontouren. Deze complete behandeling ontspant, herstelt en stimuleert de celvernieuwing.